Kezdőlap > Tippek és receptek > Egyszerű receptek > Vermicelli leves bazsalikommal

Vermicelli leves bazsalikommal

 

        

Vermicelli leves bazsalikommal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 150 g PANZANI Vermicelli
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 60g vékonyra szelt mandula
  • 2 liter tyúkhúsleves lé
  • kisebb csokor bazsalikom
  • só, bors

  1. Egy nagy, mindenes edényben pároljuk meg a hagymát az olívaolajjal, a fokhagymával és a mandulával. Közepes lángon kevergetve főzzük, amíg a hagyma üveges nem lesz.
  2. Ezután adjuk hozzá a tyúkhúslevest és a bazsalikomot, és forraljuk fel.
  3. Öntsük hozzá a vermicellit és főzzük tovább, amíg a tészta meg nem fő.
  4. Ízlés szerint fűszerezzük, és azonnal tálaljuk.