Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Tagliatelle petrezselymes csigával

Tagliatelle petrezselymes csigával

 

        

Tagliatelle
Tagliatelle petrezselymes csigával
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 500 g PANZANI Tagliatelle
  • körülbelül húsz natúr bourgogne-i csiga
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 100g vaj
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 1 kanál friss kakukkfű
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • só, bors

  1. Robotgéppel keverjük össze az apróra kockázott vajat, a petrezselymet és a fokhagymát.
  2. Egy serpenyőben pároljuk meg a csigahúst az előbbi művelettel kapott petrezselymes vaj felében. Süssük 5 percen keresztül, sózzuk és borsozzuk.
  3. Ezalatt főzzük ki a tésztát al dente állagúra nagy mennyiségű sós, forrásban lévő vízben. Csepegtessük le, és öntsük a tálaláshoz szolgáló tálba.
  4. Keverjük össze a megmaradt petrezselymes vajjal, helyezzük rá a csigát, és melegen tálaljuk.