Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Tagliatelle libamájjal és muskotályszőlővel

Tagliatelle libamájjal és
muskotályszőlővel

 

        

Tagliatelle
Tagliatelle libamájjal és muskotályszőlővel
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 300 g PANZANI Tagliatelle
  • 4 szelet friss hízott libamáj
  • 2 fürt muskotályszőlő
  • ˝ pohár muskotályos bor
  • rozmaring
  • só, bors

  1. Tegyük serpenyőbe a libamájszeleteket. Pirítsuk meg őket, majd tegyük félre.
  2. Ez alatt az idő alatt főzzük ki a Tagliatellét nagy mennyiségű sós vízben.
  3. Öntsük fel a libamáj pecsenyeszószát a fél pohár muskotályos borral. Adjuk hozzá a megrepesztett szőlőszemeket.
  4. A megfőtt Tagliatellét főzzük tovább 2 percig a pecsenyeszószban. Sózzuk és borsozzuk.
  5. Helyezzük rá a libamájszeleteket a Tagliatellére. Locsoljuk meg a szósszal, és díszítsük egy szál rozmaringgal.