Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Tagliatelle spárgacsúccsal és nyers sonkával

Tagliatelle spárgacsúccsal és
nyers sonkával

 

        

Tagliatelle
Tagliatelle spárgacsúccsal és nyers sonkával
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 500 g PANZANI Tagliatelle
  • 1 csokor spárga
  • 4 szelet nyers sonka
  • 1 hagyma
  • 2 evőkanál tejföllel kevert tejszín
  • reszelt parmezán
  • só, bors

  1. Forrósítsunk fel 30 g vajat egy serpenyőben, alacsony lángon pároljuk meg benne a vékonyra szelt hagymát, amíg üveges lesz.
  2. Tegyük félre néhány spárga csúcsát. Adjuk hozzá a serpenyőhöz a többi spárgát kis darabokban, majd a tejszínt. Hagyjuk kis lángon párolódni tíz percig. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Főzzük ki a Tagliatellét, csepegtessük le, és keverjük össze a reszelt parmezánnal és a szósszal.
  4. A kész tésztát forrón tegyük ki a tálaló tálra. Díszítsük a spárgacsúcsokkal és a csíkokra vágott nyers sonkával.