Kezdőlap > Tippek és receptek > Egyszerű receptek > Tagliatelle a nap zöldségeivel

Tagliatelle a nap zöldségeivel

 

        

Tagliatelle
Tagliatelle a nap zöldségeivel
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 300 g PANZANI Tagliatelle
  • 2 cukkini
  • 2 érett paradicsom
  • 20 kimagozott fekete olívabogyó
  • 1 hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • néhány levél bazsalikom

  1. Vágjuk fel a cukkinit és a paradicsomot apró kockákra, szeleteljük fel a hagymát és törjük össze a fokhagymát.
  2. Főzzük ki a PANZANI tagliatellét egy nagy fazék sós vízben.
  3. Egy serpenyőben vagy wok edényben pároljuk meg a hagymát és a fokhagymát az olívaolajban. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket, és az egészet néhány percen át pároljuk (a zöldségeknek kissé keménynek kell maradniuk).
  4. A tányérokon keverjük össze alaposan a tésztát és a zöldségeket, majd közvetlenül tálalás előtt adjuk hozzá a bazsalikomot.