Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Tagliatelle currys joghurtos szósszal

Tagliatelle currys joghurtos
szósszal

 

        

Tagliatelle
Tagliatelle currys joghurtos szósszal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400g PANZANI Tagliatelle
  • 2 natúr joghurt
  • 2 paradicsom
  • 1 kávéskanál kurkuma
  • 1 kávéskanál currypor
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • só, bors

  1. Vágjuk fel a paradicsomot kockákra. Egy kisebb serpenyőben forrósítsunk fel 2 evőkanál olívaolajat, és pároljuk meg benne a paradicsom darabokat. Sózzuk, borsozzuk, majd 5 percig alacsony lángon pároljuk, időnként megkeverve. Tegyük félre.
  2. Verjük fel a joghurtot egy salátástálban, adjuk hozzá a kurkumát, a maradék olívaolajat és a curryt.
  3. Főzzük ki a Tagliatelle tésztát nagy mennyiségű sós vízben. Csepegtessük le, és még melegen öntsük ki a salátástálba a felvert joghurttal együtt.
  4. Keverjük össze, majd tálalás előtt adjuk hozzá a paradicsomos mártást. Sózzuk, borsozzuk.