Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Ínyenctál lazaccal és nyúlhal kaviárral

Ínyenctál lazaccal és nyúlhal
kaviárral

 

        

Tagliatelle
Ínyenctál lazaccal és nyúlhal kaviárral
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Tagliatelle
  • 2 szelet friss lazacfilé
  • 40 g nyúlhal kaviár
  • 2 citrom
  • 25 cl tejföllel kevert tejszín
  • friss kapor
  • só, bors

  1. Vágjuk kockákra a lazachúst, majd gyorsan pirítsuk meg serpenyőben egy kevés olívaolajon.
  2. Melegítsük fel egy edényben a tejszínt, a citromlevet, és a lazackockákat.
  3. Ezalatt főzzük ki a Tagliatellét al dente állagúra. Csepegtessük le.
  4. Öntsük rá a krémet a lazaccal a még forró Tagliatellére. Fűszerezzük ízlés szerint.
  5. A tálaláskor adjuk hozzá a nyúlhal kaviárt, és a citrom rostos húsát a vendégek tányérján. Díszítsük néhány szál kaporral, közvetlenül feltálalás előtt.