Kezdőlap > Tippek és receptek > Egyszerű receptek > Pipe Rigate csirkével és olajbogyóval

Pipe Rigate csirkével és
olajbogyóval

 

        

Olive & Basilico Pipe Rigate
Pipe Rigate csirkével és olajbogyóval
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 350 g „Panzani Pipe Rigate”
  • 100 g szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 200 g csirkehús
  • 200 g Panzani Olive & Basilico szósz

  1. Forrásban lévő sós vízben főzze ki a „Panzani Pipe Rigate” tésztát, a csomagon jelzett idő alatt.
  2. A feldarabolt vöröshagymát és a zúzott fokhagymát pirítsa meg olajon egy serpenyőben.
  3. Amikor a hagyma üvegesre pirult, adja hozzá a szalonnát.
  4. Adja hozzá a vékony csíkokra vágott csirkehúst és az Panzani Olive & Basilico szószt.
  5. Főzze 10 percig.
  6. Öntse a szószt a kifőtt tésztára.