Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Penne csirkével és feta sajttal

Penne csirkével és feta sajttal

 

        

Penne Rigate
Penne csirkével és feta sajttal
Személyek száma: 5
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Penne Rigate
  • 200 g hideg sült csirkehús
  • 120 g feta sajt
  • 10 fekete olajbogyó
  • 1 sárga paprika
  • 2 szép paradicsom
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál folyékony méz
  • só, bors

  1. Főzzük ki a tésztát sós, forrásban lévő vízben, csepegtessük le, majd rövid ideig öblítsük át hideg vízzel.
  2. Vágjuk fel a csirkehúst, a feta sajtot, a paprikát és a paradicsomot apró kockákra.
  3. Készítsük el az öntetet a balzsamecettel és a mézzel. Fűszerezzük.
  4. Keverjük össze az egészet alaposan a hideg tésztával és az olajbogyókkal. Hidegen tálaljuk.