Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Mediterrán kavalkád

Mediterrán kavalkád

 

        

Fusilli Tricolore
Mediterrán kavalkád
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Fusilli Tricolore
  • 2 paradicsom
  • 2 padlizsán
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz kockára vágott fetasajt
  • fekete olajbogyó
  • só, bors

  1. Kockázzuk fel a paradicsomot és a padlizsánt, majd olívaolajban pároljuk meg őket. Ízlés szerint fűszerezzük a zöldségeket.
  2. Adjuk hozzá a fokhagymát, és kis lángon 15 percig főzzük tovább.
  3. Eközben főzzük ki a Fusilli tésztát al dente állagúra, csepegtessük le, és adjunk hozzá egy kevés olívaolajat.
  4. Aprítsunk fel néhány olajbogyót. Helyezzük a Fusillit egy nagy tálra, majd adjuk hozzá a krémesre főtt zöldségragut.
  5. Tálalás előtt díszítsük a feldarabolt olajbogyókkal és a fetasajttal.