Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Linguine sáfrányos garnélarákkal

Linguine sáfrányos garnélarákkal

 

        

Linguine
Linguine sáfrányos garnélarákkal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Linguine
  • 300 g rózsaszín garnélarák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 kávéskanál sáfrány
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 2 evőkanál olívaolaj

  1. Főzzük ki a Linguine tésztát egy fazéknyi sós vízben.
  2. Ezalatt pároljuk meg a vékonyra vágott fokhagymát 2 evőkanál olívaolajban.
  3. Ezután alacsony láng mellett adjuk hozzá a szójaszószt, a vágott petrezselymet és a sáfrányt. Főzzük tovább 3 – 4 percig, majd adjuk hozzá a megtisztított garnélarákot, amíg alaposan átitatódnak az így kapott szósszal.
  4. Nem marad más, mint az egészet alaposan összekeverni a forró tésztával.