Kezdőlap > Tippek és receptek > Tejszínes ételek > Lasagne spenóttal és lazaccal

Lasagne spenóttal és lazaccal

 

        

Lasagne
Lasagne spenóttal és lazaccal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 45 - 60 min
Hozzávalók listája: 
  • 1 PANZANI Lasagne dobozból egy zacskó tészta
  • 300 g füstölt lazac
  • 500 g mirelit spenót (leveles vagy aprított)
  • 50cl folyékony tejszín
  • parmezán
  • egy kevés tej
  • só, bors

  1. Olvasszuk ki a spenótot, és melegítsük előre a sütőt 200°C-ra.
  2. Keverjük össze a spenótot a tejszínnel (30 cl), majd áztassuk be a lasagna tésztát egy kis tejbe.
  3. Kevés vajjal vajazzunk ki egy négyszögletű vagy négyzet alakú, sütőbe betehető tálat, majd helyezzünk rá egy réteg lasagnát, egy réteg spenótot, egy réteg lazacot és egy kevés parmezánt. Ugyanebben a sorrendben ismételjük meg, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Legfelül egy réteg lasagnával zárjuk le.
  4. Öntsük rá a maradék, előzőleg megsózott, borsozott folyékony tejszínt.
  5. Adjunk hozzá egy kevés parmezánt, majd rakjuk a sütőbe sülni 25 percre.