Kezdőlap > Tippek és receptek > Tejszínes ételek > Lasagna baconnal és kecskesajttal

Lasagna baconnal és kecskesajttal

 

        

Lasagne
Lasagna baconnal és kecskesajttal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 250g PANZANI Lasagne
  • 1 nagy tejföllel kevert tejszín
  • 1 kecskesajt
  • 16 szelet bacon
  • 4 nagy fej paradicsom
  • reszelt gruyčre
  • só, bors és szerecsendió

  1. Melegítsük elő a sütőt 6-os fokozaton (180 °C).
  2. Egy edényben passzírozzuk szét a kecskesajtot, adjuk hozzá a tejszínt és némi reszelt gruyčre-t. Fűszerezzük a sóval, a borssal és a szerecsendióval.
  3. Vágjuk fel a paradicsomot szeletekre.
  4. Egy rakottas tálba rakjuk le az első réteget a kecskesajtos szószból.
  5. Erre helyezzük el a bacont és a paradicsom szeleteket. Fedjük le a lasagnával, és kezdjük újra ugyanebben a sorrendben, az utolsó rétegig.
  6. Az utolsó réteget fedjük le reszelt gruyčre sajttal.
  7. Süssük a sütőben 20 percig, amíg ropogósra nem sül.