Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Farfalle saláta görögösen

Farfalle saláta görögösen

 

        

Farfalle
Farfalle saláta görögösen
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Farfalle
  • 1 kígyóuborka
  • 2 paradicsom
  • görög típusú fekete olajbogyó
  • 1 citrom leve
  • feta sajt
  • provence-i fűszerkeverék

  1. Főzzük ki a tésztát nagy mennyiségű sós vízben.
  2. Mossuk meg és aprítsuk fel kis kockákra a paradicsomot. Hámozzuk meg a kígyóuborkát, vágjuk ketté hosszanti irányban, majd távolítsuk el a magokat. Vágjuk fel apró kockákra.
  3. Csepegtessük le a tésztát, helyezzük a salátástálba, öntsük rá a citrom levét, majd keverjük össze.
  4. Adjuk hozzá a kígyóuborkát, a paradicsomot, a fetasajt kockákat és az olajbogyót. Alaposan keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe lehűlni.
  5. Tálalás előtt provence-i fűszerkeverékkel ízesítsük.