Kezdőlap > Tippek és receptek > Egyszerű receptek > Fusilli paradicsomos mozzarellával

Fusilli paradicsomos mozzarellával

 

        

Fusilli
Fusilli paradicsomos mozzarellával
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Fusilli
  • 1 üveg PANZANI Napoletana paradicsomszósz (400g)
  • 125 g kockákra vágott mozzarella
  • néhány darab szárított paradicsom
  • 5 levél bazsalikom ollóval felaprítva
  • olívaolaj
  • só, bors

  1. Főzzük ki a Fusilli tésztát al dente állagúra nagy mennyiségű sós, forrásban lévő vízben. Csepegtessük le, és tegyük vissza az edénybe melegíteni.
  2. Az edényben adjuk hozzá a Napoletana paradicsomszószt, a szárított paradicsomot és az apróra felkockázott mozzarellát, a lehető legalaposabban összekeverve a tésztával.
  3. Ízesítsük közvetlenül a tányérokon némi olívaolajjal, sóval, borssal és bazsalikommal.