Kezdőlap > Tippek és receptek > Vendégváró ételek > Fusilli paprikával és báránnyal

Fusilli paprikával és báránnyal

 

        

Fusilli
Fusilli paprikával és báránnyal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Fusilli
  • 1 doboz paradicsompüré (500g)
  • 300 g bárányhús
  • 2 piros paprika
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 100 ml fehér bor
  • 80 g reszelt parmezán
  • só, bors

  1. Egy serpenyőben pároljuk meg a felkockázott bárányhúst a felaprított fokhagymával egy kevés olívaolajon.
  2. Adjuk hozzá a fehérbort, és főzzük, amíg elpárolog. Ezt követően keverjük hozzá a paradicsompürét, és körülbelül 5 percig sűrítsük be.
  3. Egy másik serpenyőben pároljuk meg a vékonyra szelt paprikát és hagymát, majd adjuk hozzá a serpenyő tartalmához.
  4. Főzzük ki a tésztát sós, forrásban lévő vízben 7 percen keresztül. Csepegtessük le, adjuk hozzá a szószt a tésztához, keverjük össze, majd a reszelt parmezánnal tálaljuk.