Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Frissítő Farfalle saláta csirkével, sajttal és rukkolával

Frissítő Farfalle saláta
csirkével, sajttal és rukkolával

 

        

Farfalle
Frissítő Farfalle saláta csirkével, sajttal és rukkolával
Személyek száma: 5
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Farfalle
  • 250 g hideg sült csirkehús
  • 100 g préselt tésztájú sajt (comté típusú)
  • 1 csokor rukkola
  • néhány meghámozott dióbél
  • dióolaj
  • só, bors

  1. Főzzük ki a tésztát sós, forrásban lévő vízben, csepegtessük le és rövid ideig mossuk át hideg vízzel.
  2. Vágjuk fel a csirkehúst és a sajtot kis kockákra, és keverjük hozzá a tésztához.
  3. Adjuk hozzá a rukkolát és a dióbelet.
  4. Dióolajjal készült olajos öntettel ízesítsük, és alaposan keverjük össze.