Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Farfalle saláta surimival és mazsolával

Farfalle saláta surimival és
mazsolával

 

        

Farfalle
Farfalle saláta surimival és mazsolával
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Farfalle
  • néhány rúd surimi
  • 100 g kukorica
  • 2 maréknyi mazsola
  • olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • só, bors

  1. Egy nagy fazék forró, sós vízbe öntsünk 1 evőkanálnyi olívaolajat, és főzzük ki a Farfalle tésztát al dente állagúra.
  2. Amikor a tészta kifőtt, hideg vízzel mossuk át, majd csepegtessük le. Helyezzük a tésztát egy salátástálba, majd adjuk hozzá a citromlevet.
  3. Vágjuk fel a surimi rudakat apró kockákra, és csepegtessük le a kukoricát.
  4. Adjuk hozzá a salátástálhoz a surimit, a mazsolát és a kukoricát. Sózzuk és borsozzuk. Keverjük alaposan össze és azonnal tálaljuk.