Kezdőlap > Tippek és receptek > Friss összeállítások > Farfalle saláta garnélarákkal és avokádóval

Farfalle saláta garnélarákkal és
avokádóval

 

        

Farfalle
Farfalle saláta garnélarákkal és avokádóval
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 10 - 15 min
Hozzávalók listája: 
  • 400 g PANZANI Farfalle
  • 250 g nagyméretű friss vagy mélyfagyasztott garnélarák
  • 2 avokádó
  • 1 citrom leve
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • metélőhagyma
  • só, bors

  1. Főzzük ki a tésztát. Eközben készítsünk öntetet az olívaolajból és a citrom levéből. Sózzuk és borsozzuk.
  2. Aprítsuk fel a metélőhagymát, távolítsuk el a rák páncélját, és vágjuk fel az avokádót apró kockákra.
  3. Amikor megfőtt a tészta, csepegtessük le, és keverjük hozzá az olajos öntetet.
  4. Adagoljuk ki a tésztát a tányérokra. Helyezzük rá a garnélarákot, az avokádó kockákat, majd szórjuk meg metélőhagymával.
  5. Tálalás előtt a hűtőben hűtsük le.