Kezdőlap > Tippek és receptek > Édes élvezetek > Cannelloni körtével és armagnac-kal, csokoládé bevonattal

Cannelloni körtével és
armagnac-kal, csokoládé bevonattal

 

        

Cannelloni
Cannelloni körtével és armagnac-kal, csokoládé bevonattal
Személyek száma: 6
Elkészítési idő: 20 - 30 min
Hozzávalók listája: 
  • 1 doboz PANZANI Cannelloni
  • Ľ liter tej
  • 1 rúd vanília
  • 6 körte
  • 150 g keserű csokoládé
  • 1 pohár armagnac
  • 100 g vaj
  • 100 g cukor

  1. Főzzük ki a cannellonit a tejben a félbehasított és megkapart vaníliarúddal 12 percen keresztül, alacsony lángon.
  2. Csepegtessük le, majd áztassuk be az armagnac-ba.
  3. Hámozzuk meg és daraboljuk fel a körtéket.
  4. Egy serpenyőben olvasszuk meg a vajat és a cukrot, világos színű karamellt kapva. Adjuk hozzá a körtét, és 10 percig pároljuk benne, gyakori kevergetés mellett.
  5. Díszítsük a cannellonit a főtt, karamelles körtével, és olvasszuk fel a csokoládét.
  6. Tálalás előtt öntsük le a cannellonit a forró csokoládéöntettel.