Kezdőlap > Tippek és receptek > Egyszerű receptek > Cannelloni padlizsánnal

Cannelloni padlizsánnal

 

        

Cannelloni
Cannelloni padlizsánnal
Személyek száma: 4
Elkészítési idő: 45 - 60 min
Hozzávalók listája: 
  • 1 doboz PANZANI Cannelloni
  • 1 doboz paradicsompüré (500g)
  • 6 padlizsán
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 mogyoróhagyma
  • 1 kávéskanál curry
  • 80 g parmezán
  • só, bors

  1. Süssük a padlizsánt a sütőben 20 percig, a termosztát 7-es fokozatán.
  2. Kaparjuk ki a húsát, és a mogyoróhagymával, a fokhagymával és az olívaolajjal pároljuk meg. Szórjuk meg curryvel, sóval és borssal, és 15 percig főzzük.
  3. Egy sütőbe rakható tálba rakjuk le a cannellonit a padlizsános töltelékkel megtöltve, és öntsük le a paradicsomszósszal. Szórjuk meg parmezánnal.
  4. Tegyük be 30 percre a sütőbe, a termosztát 6-os fokozatán.