Kezdőlap ‎> A Panzani világa ‎> A Panzani előnyei

A Panzani előnyei

Panzani benefits

A táplálkozás döntően meghatározza közérzetünket

Az ízletes és barátságos ételek okozta örömök fontos részei életünknek. De még jobb, ha az ínyencség jó formával és közérzettel párosul!
Ma már bizonyított tény, hogy a táplálkozás kulcsszerepet játszik egészségtőkénk kialakításában. Természetesen nem ez a jó forma egyetlen záloga, de ugyanakkor meghatározó tényezője mindennapi jó közérzetünknek.
A megfelelő táplálkozás mindenek előtt a kiegyensúlyozott étkezéssel kezdődik! Az egészséges és változatos ételek biztosítják a szervezet számára mindazt az energiát, amelyre nap közben szüksége van, és fedezik a létfontosságú tápanyagok szükségletét (fehérjék, lipidek, glucidok).

 

 

   

 

Panzani quality

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panzani quality

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panzani quality

Panzani tészták: az egészséges és finom étkezés

A tésztaalapú ételek manapság egyszerű és ízletes módját jelentik, hogy hozzájáruljunk a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A legnagyobb gondossággal kidolgozott Panzani termékek révén összeegyeztethetőek a mindennapos örömök és a jó közérzet. Itt az idő leszámolni az előítéletekkel, és felfedezni, mi mindent biztosíthatnak a Panzani termékek a szervezet számára!

 

· Bármelyik étkezéshez bátran ehetek tésztát: IGAZ!

A táplálkozástudományi szakemberek javasolják, hogy minden étkezéshez fogyasszunk gabonatermékeket (komplex glucidokat), étvágy szerint. A PANZANI tészta 100% durumbúzából készült, így alapvető szénhidrát forrás, amely biztosítja az energiát , amire egész nap szükségünk van.

 

· A tésztafélék hízlalnak: HAMIS!

Ellentétben a sokfelé elterjedt előítélettel a tészta nem hízlal, amennyiben kizárólag durumbúzából készült. Éppen ellenkezőleg, megfelelő választ jelenthet a túlsúlyproblémákra. Elsősorban szénhidrátokból áll, ám alig tartalmaz zsírt.

 

· A tészta a jótékony táplálkozási hatások tárháza: IGAZ!

A durumbúzának köszönhetően a PANZANI tészta sok ásványi anyagot tartalmaz, - mint például magnéziumot és foszfort, ami hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez.

 

 

 

A Panzani szószok természetes és ízletes kiegészítők

A Panzani főzött szószok a receptek széles választékát kínálják, egészséges és változatos táplálkozást biztosítva Önnek. A tésztákkal párosítva hatékonyan vesznek részt a kiegyensúlyozott táplálkozás felépítésében.

 

· A tésztához való szószok magas kalóriatartalmúak: HAMIS!

Ellentétben a bevett előítéletekkel, a Panzani paradicsomszószok zsiradékban szegények (3 %-nál kevesebb 100g-ban). Éppen ezért tökéletes kísérői a tésztáknak, és lehetővé teszik a változatos és kiegyensúlyozott menük összeállítását. Ráadásul létfontosságú tápanyagokat tartalmaznak, amelyekre a testünknek szüksége van!

 

· A Panzani paradicsomszószok tele vannak adalékanyagokkal: HAMIS!

Egyetlen Panzani paradicsomszósz sem tartalmaz színezőanyagot* illetve tartósítószert! A változatos zöldséges receptekkel lehetővé teszik a gyümölcs- és zöldségfogyasztás fokozását, és létfontosságú tápanyagokat tartalmaznak, melyekre a testünknek szüksége van! A szószokkal bátran szerezhetünk örömet magunknak!
*a szabályozásnak megfelelően.

 

· A paradicsom hozzájárul a szervezet védelméhez: IGAZ!

A paradicsom nem csak finom, de a testünk normális működéséhez elengedhetetlen tápanyagokat is tartalmaz. Sok likopin van benne, ami egy olyan molekula, amelynek a paradicsom erős antioxidáns hatását tulajdonítják.

 

 

- Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel és egészséges életmóddal összefüggésben -

 

 

 

 

PANZANI HÍREK

Szószok kívánság szerint

RECEPT

Vermicelli tejjel és fahéjjal